Subscribe to my full feed.

joi, 11 septembrie 2008

Costică a comis-o

Atenţie!!! Acest articol este scris pe înţelesul tuturor celor cu caschetă. Conţine limbaj de lemn.


Costică Dumitru este poliţist. Mă rog, cred că a fost. Costică Dumitru s-a îmbătat şi s-a urcat la volanul unei maşini. Am uitat să menţionez că Costică este născut la Vâlcăneşti şi în prezent are onoarea să lucreze (dacă mai lucrează) la Poliţia Rutieră, Dispeceratul de monitorizare al traficului din Sinaia. Costică Dumitru este poliţist, în cazul în care aţi uitat. Beat fiind, în timp ce se deplasa pe şosea, a provocat un accident rutier la Păuleşti în urma căruia o femeie şi doi copii au ajuns la Spitalul Judeţean, cu răni uşoare. Cercetările continuă, în vederea uşurării pedepsei poliţistului....aaaaaaa..... pardon, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii accidentului şi tragerii la răspuundere a vinovatului. Care, în cazul în care aveţi fracturi de logică, este Costică Dumitru. Care este poliţist.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Si daca este(sau era in acel moment) politist ce??? S-a finalizat ancheta si nu a fost tras la raspundere??? Daca se afla in timpul liber raspunde in fata legii ca orice alt cetatean!!!Cand ancheta este la stadiul final si considerati ca a fost "avantajat", aveti timpul necesar sa fiti un adevarat "reporter de investigatii",pana atunci incercati sa nu fiti malitios si sa induceti(inclusiv celor implicati) "cetitorilor" o anumita stare de spirit. Sunt impotriva celor ce incalca legea dar, asa este corect din punct de vedere jurnalistic!

Anonim spunea...

Comentariul acesta e scris de un militian. Ciudat ca scrie corect. O fi vreun sef...

Brutacu Hector spunea...

Acum le dă anonime ....(sau doar mi se pare)?!?! Cum CINE ?
FIFI ROCHIŢĂ ...

Brutacu Hector spunea...

@anonim 2,

Îţi dai seama cât timp i-a trebuit (lu' domn' şef) să scrie corect...?!?! Sau poate că şi-o fi luat omu' ore de meditaţie la nivel de "Ana are mere"...