Subscribe to my full feed.

joi, 11 septembrie 2008

Onor mon "şer" sau cum s-o scrie

Florian Ioniţă a fost poliţist. A fost şi pe la mascaţi, dar s-a făcut remarcat după ce l-am băgat în seamă. A, s-a făcut remarcat şi pentru că este lider de sindicat al poliţiştilor. Momentan, Ioniţă luptă pentru unele drepturi ale poliţiştilor. Nu mă mai sună, nu mai comentează pe blog. Mă oftic. Domn Florian, am onoarea să vă salut.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai ramas fara subiecte??? In special despre politisti??? S-au ti-a trecut.......??? Vezi sa nu julesti coatele si genunchii,asa patesc copilasii neastamparati cand alearga prea mult in goana dupa senzational!!! Dar noi asteptam cu drag ceea ce ai postat"...si ma cert cu politaii...".

Anonim spunea...

S-au ti-a trecut e corec Sau ti-a trecut. Another policeman. Yuppie!!!

Anonim spunea...

"Mea culpa",probabil emotiile si dorinta de a exprima ce gandesc a facut sa gresesc. Este predestinat marilor scriitori sa greseasca gramatical. Chiar si marilor reprezentanti din mass-media. In general pe mess conteaza ideea nu prescurtari SAU mici greseli strecurate. Bine ca nu am gresit sa-l jignesc pe dl.Stavri in loc sa-l provoc!!! Cred ca rautatea pleaca din alt motiv: CHIAR NU AM LEGATURA CU POLITIA!!!