Subscribe to my full feed.

sâmbătă, 12 aprilie 2008

Ce coincidență

Vineri, atât Gazeta cât și Republicanul au avut aceeași poză pe prima pagină. Nu mă pricep io la scanări și Photoshop așa că până o să-l rog io pe Luci să photoshopeze dovada tre' să mă credeți pe cuvânt. Oare cum s-o fi întâmplat??? Oare Maxim sau Cristina or fi observat? Cred că nu, altfel ar fi criticat treaba asta care ptr. cititorii de presă stârnește râsete în timp ce ptr. ziariști ridică mari semne de întrebare.

8 comentarii:

Anonim spunea...

pentru ca subiectul a fost interesant, ambele publicatii l-au abordat...este un capat e tara? Sau se muta 'conversatia' de la Luci si Maxim, la tine, Max si Cristina? Iar n-aveti ce face?

Anonim spunea...

eu vorbesc de faptul ca e aceeasi fotografie. aiana, nu cred ca e cazul la tine sa-ti explic de doua ori.

Anonim spunea...

cata, cred ca e cazul sa mai vorbesti si cu mine...nu de alta, dar...mi-e dor...si doare

Cristina IANCU (Barbu) spunea...

Este fotografia facuta din acelasi unghi. Poti sa studiez mult si bine fotoshopul. Si pana la urma important este ca am scris despre tragedia oamenilor alora, ceea ce alti nu preau au facut pentru ca orasul Campina e cam departe de Ploiesti

Anonim spunea...

Mie mi s-a parut ca e aceeasi. Probabil fotografii celor doua publicatii s-au postat umar in umar si au zis "1, 2, 3..." si au facut poza in acelasi timp.

Anonim spunea...

Stavri, de ce esti tu obraznic, mami? De ce esti tu obisnuit sa iei lumea peste picior? Si ce daca e aceeasi poza? Care e problema Monitorului? N-aveti loc de noi?

Anonim spunea...

Pai...sunt obraznic ca-s prost crescut. Iau lumea peste picior pentru ca nu-s in stare sa-i iau peste mana. Nu e problema Monitorului ca io pe blog vorbesc in numele meu...Si nu stiu de care "noi" vorbesti tu.

Anonim spunea...

s-o iau peste mana...ca ma refer la lume...scuze, graba e de vina pt. dezacord